دانلود کارآموزی صنایع غذایی كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال 86 ص

دانلود کارآموزی صنایع غذایی كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال 86 ص

دانلود  کارآموزی صنایع غذایی   كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال  86 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 87 صفحه




 قسمتی از متن word (..doc) : 


 


‏1


‏1


‏پيشگفتار


‏واحدهاي روغن كشي بر اساس نزديكي - ماده اوليه بخصوص تخم پنبه احداث‏ مي‌‏شوند كه اين مناطق بيشتر در استانهاي مازندران‏،‏ گيلان و خراسان‏ مي‌‏باشند‏.‏ يكي از اين واحدهاي روغن كشي كشور كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران‏،‏ شهرستان ساري‏ (‏در دوازده كيلومتر شهر ساري‏) مي‌‏باشد‏.‏


‏اين كارخانه در سه شيفت كار‏ مي‌‏كند و داراي سيستم بازيابي فاضلاب و تصفيه آب‏ مي‌‏باشد كه پسابهاي بازيابي شده جهت شروب نمودن زمينهاي مزروعي كارخانه استفاده‏ مي‌‏شود‏.‏


‏اين كارخانه روغن كشي دو واحدي‏ مي‌‏باشد كه واحد شماره 1 آن نيز‏ (‏كشت و صنعت شمال‏) ‏توليد روغن و واحد شماره 2 آن‏ (‏ام‏.‏ ام‏) ‏صابون پزي است‏.‏


‏به طوري كه گفته شد محصول اصلي كارخانه كشت و صنعت شمال‏،‏ روغن نباتي است كه به دو صورت دان و جامد عرضه‏ مي‌‏گردد و در كنار اين محصول اصلي‏،‏ محصول فرعي‏،‏ خلط صابون توليد شده نيز در واحد 2 به صابون تبديل‏ مي‌‏شود‏.‏ واحد توليد گاز اكسيژن و هيدروژن در داخل كارخانه وجود دارد كه گاز هيدروژن توليد شده‏،‏ جهت پروسس هيدروژناسيون صورت‏ مي‌‏گيرد و اكسيژن توليدي در مخازن پر شده و جهت استفاده بخشهاي خصوصي و دولتي به خارج از كارخانه برده‏ مي‌‏شود‏.‏


‏در ضمن طرح توسعه كارخانه نيز در دست اقدام است كه تا حدودي اجرا گرديده‏،‏ ولي هنوز مورد بهره برداري قرار نگرفته است‏.‏ و لازم به تذكر است كه مديريت كارخانه تحت نظارت بانك صنعت و معدن‏ مي‌‏باشد و محصول توليدي كارخانه با نام (( روغن غنچه )) به بازار عرضه‏ مي‌‏گردد‏.‏


‏1


‏2


‏مقدمه


‏ روغنها و چربيها از زمانهاي بسيار دور يكي از اجزا اصلي و مهم تشكيل دهنده غذاي انسان بوده است‏.‏ كه يك گرم آن در حدود 2/9 كيلوكالري انرژي در بدن توليد‏ مي‌‏كند‏.‏ همچنين غذاي طبخ شده در روغن و چربي مزه و طعم مطلوبي را در بر خواهد داشت‏.‏


‏با تغيير ساختار اجتماعي در دوراني كه ما در آن زندگي‏ مي‌‏كنيم‏،‏ دگرگوني و چگونگي توليد مواد مورد نياز جامعه به خصوص مواد غذايي امري اجتناب ناپذير است در حال حاضر با توسعه كشت دانه‏‌ها ‏و ميوه‏‌هاي ‏روغني فقط 15 % از نياز چربي و روغن مصرفي مردم را‏ مي‌‏توانيم تامين نمائيم‏.‏ از اين جهت بايد ميزان قابل ملاحظه اي روغن خام از خارج وارد كشور شود‏،‏ لذا براي افزايش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفيه روغن نياز به تكنولوژي جديد روغن‏ مي‌‏باشد‏.‏


‏در كشورهاي صنعتي يك نفر در طول عمر خود در حدود 3 تن روغن و چربي مصرف‏ مي‌‏كند كه بيش از نصف اين مقدار به صورت روغن يا چربي غير قابل رويت موجود در مواد غذايي مانند پنير‏،‏ سوسيس‏،‏ كالباس‏،‏ گوشت و نظير اينها‏ مي‌‏باشد‏.‏



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :